Cryoservices

Linde Healthcare Benelux levert naast medische en medicinale gassen binnen de gezondheidszorg ook cryogene gassen voor o.a. de veterinaire, farmaceutische en biomedische industrie.

Voor cryogene toepassingen biedt Linde Healthcare een compleet productassortiment van gerenommeerde topmerken aan waaronder Taylor-Wharton, Sy-Lab, Cryologic en Crowcon. Naast de levering van vloeibare stikstof, leveren wij ook een breed assortiment biologische bewaarvaten, stikstof voorraadvaten, cryogene opbergsystemen voor de opslag van bijvoorbeeld rietjes en ampullen, invriesapparatuur en gasdetectie.

Daarnaast bent u bij Linde verzekerd van een betrouwbare, veilige en professionele handling en opslag van uw biomedisch en/of farmaceutisch materiaal in onze centraal in de Benelux gelegen biobank.

Ons team van laboranten en experts adviseert u graag in uw keuze voor de juiste apparatuur en begeleiding bij cryogene invriesprocessen, externe opslag en transport van materialen. Allen vakspecialisten die u kunnen helpen. Of het nu gaat om een klein stikstofvaatje of het realiseren van turn-key projecten zoals complete en gevalideerde cryobanken. Het is uw keuze.